Όροι παραγγελίας

Τιμές προϊόντων
  • Η τιμή του κάθε προϊόντος περιλαμβάνεται στην επισκόπηση του προϊόντος, στην ηλεκτρονική σελίδα του και στο καλάθι αγορών.
  • Η τιμή του κάθε προϊόντος περιλαμβάνει Φ.Π.Α. και οποιουσδήποτε ειδικούς φόρους κατανάλωσης.
  • Η τιμή του κάθε προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος μεταφοράς, καθώς αυτό εξαρτάται από την παράδοση.
  • Όλες οι τιμές ισχύουν τη δεδομένη στιγμή και ενημερώνονται τακτικά.

Επιστροφές - Αλλαγές προϊόντων - Μη ολοκλήρωση παραγγελίας
Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων
Το κατάστημά μας παρέχει την δυνατότητα επιστροφής/αλλαγής του προϊόντος που παραλάβατε εντός 20 ημερών. Μετά την παρέλευση του 20ημέρου, η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή. Ως ημερομηνία επιστροφής υπολογίζεται η αναγραφόμενη ημερομηνία στην απόδειξη της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο,Απόδειξη Λιανικής Πώλησης,κλπ).


Σε περίπτωση αλλάγης μέγεθους,σχεδίου,χρώματος σε ρούχο,παπούτσι,αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη , μας αποστέλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα μετην Γενική Ταχυδρομική και χρέωση της εταιρείας μας και αποστέλουμε το νέο εμπόρευμα με χρέωση του πελάτη.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Σε περιπτώσεις ελαττωματικών ή κακής ποιότητας προϊόντων για τα οποία η ευθύνη, αποδεδειγμένα, βαραίνει την εταιρεία μας,τότε αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης.
Μη ολοκλήρωση παραγγελίας

Η εταιρία μας θα ήθελε να απολογηθεί για σπάνιες περιπτώσεις που δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει μια παραγγελία. Οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής :

- Το αυτόματο σύστημα ενημέρωσης της διαθεσιμότητας των προϊόντων να μην έχει ενημερώσει για τεχνικούς λόγους την υπάρχουσα διαθεσιμότητα αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία.

- Σε περίπτωση που προκύψουν ταυτόχρονες πωλήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν και στο συγκεκριμένο χρώμα μέγεθος στο φυσικό ή το ηλεκτρονικό κατάστημα και η διαθεσιμότητα να μην είναι δυνατή να εξυπηρετήσει τις ταυτόχρονες παραγγελίες.

- Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του πελάτη και δεν υπάρξει απάντηση σε προσπάθεια επικοινωνίας τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

Ωστόσο σε περίπτωση που σας τύχει μια από τις παραπάνω σπάνιες περιπτώσεις ζητάμε τη κατανόησή σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα προσπαθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο να σας εξυπηρετήσει.